Gastenboek

Heeft u opmerkingen of suggesties? Laat dan snel een bericht achter in ons gastenboek! Wij stellen een reactie of opmerking altijd op prijs.


Remco Roohe     02 maart 2011 10:22 | amsterdam
Nogmaals bedankt voor een erg leuke rit!!!!!
Hadden jullie er ook nog foto's van gemaakt en zo ja, zouden jullie deze naar dit adres door kunnen sturen?

Met vriendelijke groet,


Remco Roohé

claien     16 februari 2011 17:42 | amsterdam
Yo eumer bedankt voor een te gekke avond afgelopen vrijdag, en me zus was zo happy het was echt een hele leuke suprise voor haar. Ze zei dat ze dit nooit zal vergeten en daar ben ik blij om. Nogmaals bedankt voor alles al die moeite die je voor ons had gedaan ik zal dit ook nooit vergeten, en natuurlijk de fotos ook dank je wel aan ibrahim hij was geweldig. Hij nam hele mooie fotos van me in het begin, het kon zo in een blad of op een album cover zo mooi waren die fotos. En thalia lounge was top we hadden genoten die avond, wel jammer van onze vriendin dat zij der niet bij was. Ik zal vast en zeker een keer contact met je opnemen eumer om dit nog een keer mee temaken, zo leuk was het dus je hoort nog van me groetjes.

margreth     09 februari 2011 14:06 | lisse
26-12-2-10
tweede kerstdag een superrit naar het restaurant in leiden. De chauffeur moestdoor zeer smalle steegjes om ons voor de deur af te zetten,veel steek werk en weinig centimeters over zijn we keurig af gezet.....petje af.

René Palm     22 december 2010 13:48 | Amsterdam
Jongens wat was ik blij met jullie gosteren 21.12.2010 ondanks het barre weer waren jullie ruimschoots op tijd leuke chauffeur en hele fijne service in een woord TOP !!!!!

B. Riachi     09 december 2010 19:19 | Amsterdam
Thanks for last time the limo was cool.

B. Riachi


73
Entries in guestbook