Gastenboek

Heeft u opmerkingen of suggesties? Laat dan snel een bericht achter in ons gastenboek! Wij stellen een reactie of opmerking altijd op prijs.


Natasja Vogelzang     09 december 2010 19:17 | amsterdam
Ik wil jullie nog hartelijk bedanken voor de goede zorg afgelopen vrijdag! Mijn dochter heeft de verjaardag van haar leven gehad en vooral de limousine heeft daar groot aan bijgedragen. De chauffeur was te gek en is niet gek geworden van 8 gillende meiden! Het was ook heel fijn dat hij ons een uurtje eerder op kwam halen (omdat ik me in de tijd had vergist). Toppie! En zeker voor herhaling vatbaar!

Nogmaals heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet,
ook namens mijn dochter Yasmine!
Natasja Vogelzang
secretaresse / secretary

B. Overbeek     05 december 2010 06:20 | Zoetermeer
Goededag,

Bij deze wil u hartelijk bedanken voor de fijne avond met de limo op 4 december. Ook namens de kinderen was het fantastische avond. En de service is/was uitstekend.

Saskia     03 december 2010 14:53 |
Hallo Eumer,
Je was gisteren perfect op tijd en mijn zus heeft grandioos genoten van haar 50 jarig ritje samen met 7 van haar gasten. Dit is een herhaling waard.
Groetjes Saskia uit Hillegom

angelo     06 november 2010 02:16 | alkmaar
wij hebben op laatste moment een limo gehuurd was helemaal perfect kwam op tijd aan en was precies naar wens

binnenkort weer!!

Iris Licht     02 oktober 2010 20:06 | Krommenie
Geachte heer, mevrouw,Bij deze wil ik u laten weten dat de rit die mijn ouders vrijdag maakte zeer geslaagd was. De chauffeur heeft de route verrassend gehouden en heeft via een omweg de bestemming bereikt. Ik vind het erg leuk dat hij dat gedaan heeft. Bij deze hartelijk dank namens de kinderen en ook namens mijn ouders.Vriendelijke groet,

Iris Licht.


73
Entries in guestbook