Limousine huren in Utrecht

Utrecht Limousine HurenLimousine Huren Amsterdam verzorgt limousines inclusief chauffeurs en optioneel inclusief rode loper en/of bloemstuk door heel Nederland: ook in Utrecht! Zelfs een roze pink limo behoort tot de mogelijkheden bij ons!! U heeft een kaartje voor een concert van uw lievelingsband in Tivoli? Arriveer in stijl en met veel spektakel in een limousine van Limousine Huren Utrecht. Wij verzorgen speciaal voor u het betere VIP-gevoel waarbij u baadt in luxe en zich even een echte celebrity kunt wanen!

10516695_1399248847050123_5961814539799554987_n

Limo huren Utrecht

Neem nu contact op met Limousine Huren Utrecht en informeer naar de verschillende mogelijkheden. In overleg met u maken wij van uw gelegenheid een heugelijk moment dat u samen met vele anderen nooit zal vergeten! Een roze limo, witte limo , Chrysler limousine of een stretch Hummer limousine. Nagenoeg alles behoort tot de mogelijkheden. Voor elk wat wils. Be a star for a day is ons motto. Met onze in stijl geklede chauffeurs is dit zeer zeker mogelijk. Zie onze facebook pagina like en deel of kijk op www.limousinehurenutrecht.nl.

nieuwe foto hummer nog te plaatsen

Offerte aanvragen limousine service Utrecht

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen en zich alvast op de hoogte stellen van de tarieven voor het huren van een limousine.  Woont u in Utrecht of regio Utrecht zoals in Maarssen. U twijfelt en wilt misschien een limousine huren. U wilt weten hoeveel dit kost en misschien heeft u wel een speciale wens die u met onze medewerker wilt bespreken. Alles is mogelijk. Niets is raar voor ons. Wacht niet lang en dien uw offerte in binnen een paar stappen op onze webpagina. Wij behandelen ten alle tijde onze offertes binnen 24 uur met de meeste zorgvuldigheid en passie. Immers geldt dit ook voor de door u verstuurde email.

cropped-sub_contact.png

Bereikbaar per telefoon

Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 030 – 30 30 605. Onze medewerkers staan u graag te woord.

cropped-sub_wagenpark.png

WAGENPARK LIMOUSINE UTRECHT

– Cadillac huren;

– Lincoln Towncar stretch limousine white huren;

– Lincoln Towncar stretch limousine pink/ rose huren;

– Hummer stretch limousine huren;

– Chrysler limousine huren.